top of page

Hvordan foregår et behandlingsforløp hos Smerteviten?

Et behandlingsforløp hos Smerteviten starter med en kartleggende konsultasjon over telefon eller videosamtale. Den kartleggende konsultasjonen er gratis og uforpliktende.

 

Formålet med samtalen er å avgjøre om Smerteviten kan hjelpe deg med dine smerter, før vi starter et behandlingsforløp. Du skal være trygg på at et behandlingsforløp hos Smerteviten er riktig behandlingsvalg for deg. 

Et nettbasert behandlingsforløp gjennomføres over videosamtale

Forståelse for dine smerter

I starten av behandlingsforløpet, setter vi av god tid til å ta en grundig gjennomgang av din situasjon, dine begrensninger og hva du vil tilbake til.

Kunnskap og oppdatert smerteforståelse

Vi skal sørge for at du blir oppdatert på moderne smerteforståelse. For å kunne navigere seg til ønsket destinasjon, er det helt avgjørende å ha riktig kart i hendene. Arbeidet med å oppdatere din smerteforståelse, er derfor det viktigste vi gjør.

Plan for videre oppfølging

Med oppdatert smerteforståelse, er behandlingsmulighetene mange. Sammen lager vi en detaljert plan tilpasset din hverdag og dine smerter. Vi skal finne og implementere tiltak for å roe ned og normalisere et overbeskyttende alarmsystem. Dette er oppskriften på moderne og suksessfull smertebehandling.

Flere innfallsvinkler for behandling

​Følsomheten på kroppens alarmsystem påvirkes av en rekke faktorer, noe som gir mange potensielle innfallsvinkler for behandling. Eksempel på innhold i et behandlingsforløp, er tiltak rettet mot:​

Din forståelse av smertene

Dine smertehåndteringsstrategier og kognitive verktøy

Bevegelse og belastning

Tilvenning av meningsfulle aktiviteter

Hvordan utfordre unngåelsesadferd og bevegelsesvegring

Relevante livsstilsfaktorer, som f.eks. søvn og aktivitetsnivå

Tur_går ute i skog.jpg

Smerteviten hjelper deg ut av langvarige smerter

Få en gratis og uforpliktende kartleggingssamtale

Bli møtt med faglig tyngde og forståelse for dine smerter
Få hjelp uansett hvor du bor med nettbasert behandling

Smerteviten hjelper deg ut av langvarige smerter

Du vil få kontinuerlig oppfølging med nødvendige tilpasninger og justeringer underveis. Hos Smerteviten får du hjelp og støtte hele veien til mål.

bottom of page