top of page

Plages du med skuldersmerter som ikke går over og som ingen klarer å hjelpe deg med? Uansett smertenes varighet og omfang – det finnes håp og gode muligheter med behandling hos Smerteviten.

Gammel skulderskade og funn fra MR-undersøkelse?


Mange med skuldersmerte har en gammel skade og strukturelle funn fra eksempelvis MR-undersøkelser. Funnene har blitt knyttet til pasientens smerter, og dermed lagt grunnlaget for behandlingen de har mottatt. Men visste du at over 90% av smertefrie mennesker vil ha abnormale funn ved bildediagnostiske undersøkelser som MR og ultralyd?


Det er ikke gitt at smertene dine skyldes de anatomiske forholdene i skulderen. Disse beskriver nemlig i de fleste tilfeller normalen fremfor avviket. Det er med andre ord mulig å være smertefri – selv med anatomiske skavanker.


En behandlingsplan skreddersydd for deg


Nyere forskning og kunnskap legger grunnlaget for en helt ny forståelse av langvarige skuldersmerter. Smerteviten ser hele deg – fordi smerte påvirkes av både biologiske, psykologiske og sosiale faktorer. Vi finner årsaken til smertene dine, og skreddersyr en trygg og effektiv behandlingsplan.

Hvorfor velge et behandlingsforløp hos Smerteviten?

Behandling hos oss er basert på oppdatert og ny smertekunnskap, og har hjulpet mange til en smertefri hverdag

Vi tilbyr trygg og effektiv behandling for kroniske smerter uten medisiner eller kirurgi

Vår nettbaserte behandlingsmodell gjør det enkelt for deg å få hjelp – uansett hvor du bor

Hva får du hos Smerteviten?

Du skal være trygg på at Smerteviten er riktig behandlingsvalg for deg

bottom of page