top of page

Les tilbakemeldinger fra Smertevitens pasienter 

senior-grandparents-and-granddaughter-gardening-in-2022-02-02-04-49-37-utc.jpg

Hanne, smertepasient

Takk for overføring av særdeles god og nytting kompetanse og for god formidlingsevne om komplekse systemer. Jeg er veldig fornøyd!

Lisa, langvarige beinsmerter

Behandlingsforløpet hos Håkon har gått over all forventning. Etter en lang periode med smerter i bein, som førte til bekymringer og redsel knyttet til opptrening og varig bedring, har Håkon på kort tid hjulpet meg med å komme tilbake til hverdagen. Økt bevissthet omkring smertehåndtering og et enkelt og oversiktlig treningsopplegg, har bidratt til at jeg nå kan gå så langt jeg vil og er tilbake på tredemølla.

Hans Christian, langvarige korsryggsmerter

Håkon snudde mine korsryggsmerter til å bli nesten fraværende. Anbefales på det sterkeste!

Kari, langvarige hoftesmerter

Etter ca 6-7 år med hoftesmerte, flere utredninger, div. trening, fysioer osv, MR og røntgen gjorde noen timer hos Håkon susen! Enkle øvelser og gode forklaringer på smerte gjorde at jeg bare etter et par dager merket bedring. Jeg pleier å si at når noe er for godt til å være sant, så er det akkurat det. Men dette var utrolig effektivt! Ta gjerne kontakt med meg via Håkon hvis du vil vite mer!

Erik, langvarige skuldersmerter

Smerteviten med Håkon i spissen har en praktisk tilnærming til håndtering av skader med tilhørende smerte. Gjennom samtale, analyse av rotårsak og systematisk treningsprogram med personlig oppfølging, er jeg nå så godt som smertefri. Smerteviten vil være de første jeg kontakter ved treningsskader eller lignende

Pasient med langvarige skuldersmerter

Håkon gjør det lille ekstra, og kan absolutt anbefale han dersom du har langvarige og komplekse smerter, da han ser hele mennesket og flere faktorer som påvirker. Han har en forståelse og innfallsvinkel man ikke nødvendigvis treffer hos den "vanlige" behandler.

Øystein, langvarige skuldersmerter

Jeg var i tvil på om det var vits å prøve nok en gang å få orden på skulderen, etter utallige besøk hos diverse behandlere. Håkon hadde en annen innfallsvinkel enn å bare tenke på skjevheter/ubalanser, og mer på å gjøre kroppen mer robust. Med hjelp fra Håkon har plagene blitt redusert, og jeg takler smertene på en helt annen måte. Er heller ikke like redd for å bruke skulderen som jeg var før.

Du skal være trygg på at Smerteviten er riktig behandlingsvalg for deg

Et behandlingsforløp hos Smerteviten skal være av høy kvalitet, og kommer derfor med garanti. Om du som pasient ikke skulle være fornøyd etter første behandlingstime, betaler du ikke for denne.

bottom of page