top of page

Plages du med knesmerter som ikke går over og som ingen klarer å hjelpe deg med? Som eksempelvis artrose, patellofemoralt smertesyndrom eller en gammel kneskade? Uansett varighet og omfang – det finnes håp og gode muligheter med ny viten og behandling hos Smerteviten.


Artrose eller meniskskade?


Mange med knesmerter har fått påvist artrose, som igjen brukes som forklaring av smertene. Men visste du at blant de over 40 år, så har opp mot 40% av den smertefrie befolkningen artrose i knærne? Og at når det gjelder skade på menisk, så ses dette hos 30% av de uten knesmerter?


Det er altså ikke gitt at smertene dine skyldes de anatomiske forholdene i kneet. Disse beskriver nemlig i de fleste tilfeller normalen fremfor avviket. Det er med andre ord mulig å være smertefri – selv med både artrose og meniskskade.En behandlingsplan skreddersydd for deg


Nyere forskning og kunnskap legger grunnlaget for en helt ny forståelse av vedvarende knesmerter. Smerteviten ser hele deg – fordi smerte påvirkes av både biologiske, psykologiske og sosiale faktorer. Vi finner årsaken til smertene dine, og skreddersyr en trygg og effektiv behandlingsplan.

Hvorfor velge et behandlingsforløp hos Smerteviten?

Behandling hos oss er basert på oppdatert og ny smertekunnskap, og har hjulpet mange til en smertefri hverdag

Vi tilbyr trygg og effektiv behandling for kroniske smerter uten medisiner eller kirurgi

Vår nettbaserte behandlingsmodell gjør det enkelt for deg å få hjelp – uansett hvor du bor

Hva får du hos Smerteviten?

Du skal være trygg på at Smerteviten er riktig behandlingsvalg for deg

bottom of page